Emma Raducanu ve Andy Murray

Resim
  Emma Raducanu ve Andy Murray, her ikisi de İngiliz ikiliyi unutmak için bir gecede düştükleri için en erken Wimbledon çıkışlarını yaşadılar. 2021 ABD Açık'ı   kazanan Raducanu,   Fransız Caroline Garcia'ya 6-3'lük 6-3'lük bir yenilgi alırken, Murray dört sette Amerikalı John Isner'a yenildi. GETTY 5 Raducanu, 2021 Wimbledon performansını geliştiremedi AFP 5 Murray kariyerinde ilk kez ikinci turda düşerken Raducanu için, turnuvaya joker olarak girdiği, dünya 338. sırada yer aldığı, ancak dördüncü tura ulaştığı geçen yıldan daha kötü bir performans. Grand Slam'e katılımı, çok sayıda yaralanması ve    planlanmış bir Wimbledon antrenmanına   katılmaması nedeniyle şüpheliydi . Eski bir ilk on oyuncusu olan Garcia, 19 yaşındaki oyuncuyu tedirgin eden agresifliğiyle maçı domine etti. 55 numaralı dünya şimdi bir sonraki turda Shuai Zhang ile karşılaşacak. Murray'in performansı son derece coşkuluydu ve üçüncü seti kazanmak için yarışmaya yeni bir soluk getirdiğinde

Haber Nedemek?

Derğerli haber okuyucu haber nedemek ? Haber sözü Türkçe'de "bilgi, birinci elden bilinen şey" manasına gelir. Arapça χbr kökünden gelen χabar خبر z "bilgi, birinci elden bilinen şey" sözcüğünden alıntıdır. Arapça sözcük Arapça χabara خبر z "denedi, sınadı, tanıdı, şahsen yaşayarak öğrendi" fiilinin masdarıdır. Haber sözü tarihte bilinen birinci sefer haber Atebet-ül Hakayık (1300 yılından önce)bihaber "[Fa bī-χabar] habersiz" [ Aşık Paşa, Garib-name (1330) ]haberdar "[Fa χabar-dār] haberli" [ ÖM (1437) : Bugün hüsn mestisin χaber-dār olmaduŋ benden ] yapıtında yer almıştır. Haber sözü Türkçe'de "" manasına gelir. Haber sözü Türkçe'de "Yüklem." manasına gelir. Bu sözün kökeni ve detaylı kaynak için kelimeyi etimoloji sözlüğünde inceleyebilirsiniz: Haber söz kökenini göstermek için tıklayın. Dip Notlar Sözcüğün kesin kökeni bir Akdeniz yahut Sami lisanında "su kabağı, susak" olmalıdır. Karş. Latince cucurbita (su kabağı, susak) ve Latince ucumis/cucumeris (hıyar). Latince sözcükler bilinmeyen bir lisandan alıntıdır. Benzer Aramalar Bu söze emsal birtakım sözlere göz atın; haber, haberdar, haber ajansı, haber bülteni, haber ofisi, haber kaynağı, haber kipi, haber merkezi, haber stüdyosu, haberci

Jennifer Lopez’in eski eşi Marc Anthony nişanlandı

 

Jennifer Lopez’in eski eşi Marc Anthony nişanlandı

Porto Rikolu müzikçi ve kelam müellifi Marc Anthony, eski eşi Jennifer Lopez’in Ben Affleck ile tekrar nişanlanmasından bir ay sonra, kendisinden 30 yaş küçük olan model sevgilisiyle nişanlandı.

53 yaşındaki müzikçi Marc Anthony, 23 yaşındaki model sevgilisi Nadia Ferreira ile nişanlandı. Ferreira, 2021’de katıldığı Kainat Hoşu müsabakasında ikinci olmuştu.

People’ın haberine nazaran, Anthony, Paraguaylı sevgilisine diz çökerek evlenme teklifinde bulundu. Çift, perşembe gecesi Miami’de bir aktifliğe katılırken keyifli haberlerini duyurdu.

Marc Anthony, Nadia Ferreira…

Ferreira’nın parmağına taktığı nişan yüzüğünün yaklaşık 8 milyon TL (500 bin Dolar) kıymetinde olduğu söyleniyor.

Geçmişte 3 evlilik yapan Anthony, 2004-2014 yılları ortasında da ünlü müzikçi Jennifer Lopez ile evli kaldı. Çiftin bu bu evlilikten iki çocuğu bulunuyor.

Jennifer Lopez, Marc Anthony…

Anthony’nin evlenme kararının, Lopez’in geçtiğimiz ay eski nişanlısı Ben Affleck ile tekrar nişanlanmasıyla ilgisi olup olmadığı da merak konusu oldu.

Yorumlar

Juventus'tan temelli ayrılmaya hazırlanıyor.

Janet Jackson Nadir Röportajda Yaşlanma Konusunda Açılıyor

Emma Raducanu ve Andy Murray

Meredith Vieira Manzarada