Emma Raducanu ve Andy Murray

Resim
  Emma Raducanu ve Andy Murray, her ikisi de İngiliz ikiliyi unutmak için bir gecede düştükleri için en erken Wimbledon çıkışlarını yaşadılar. 2021 ABD Açık'ı   kazanan Raducanu,   Fransız Caroline Garcia'ya 6-3'lük 6-3'lük bir yenilgi alırken, Murray dört sette Amerikalı John Isner'a yenildi. GETTY 5 Raducanu, 2021 Wimbledon performansını geliştiremedi AFP 5 Murray kariyerinde ilk kez ikinci turda düşerken Raducanu için, turnuvaya joker olarak girdiği, dünya 338. sırada yer aldığı, ancak dördüncü tura ulaştığı geçen yıldan daha kötü bir performans. Grand Slam'e katılımı, çok sayıda yaralanması ve    planlanmış bir Wimbledon antrenmanına   katılmaması nedeniyle şüpheliydi . Eski bir ilk on oyuncusu olan Garcia, 19 yaşındaki oyuncuyu tedirgin eden agresifliğiyle maçı domine etti. 55 numaralı dünya şimdi bir sonraki turda Shuai Zhang ile karşılaşacak. Murray'in performansı son derece coşkuluydu ve üçüncü seti kazanmak için yarışmaya yeni bir soluk getirdiğinde

Haber Nedemek?

Derğerli haber okuyucu haber nedemek ? Haber sözü Türkçe'de "bilgi, birinci elden bilinen şey" manasına gelir. Arapça χbr kökünden gelen χabar خبر z "bilgi, birinci elden bilinen şey" sözcüğünden alıntıdır. Arapça sözcük Arapça χabara خبر z "denedi, sınadı, tanıdı, şahsen yaşayarak öğrendi" fiilinin masdarıdır. Haber sözü tarihte bilinen birinci sefer haber Atebet-ül Hakayık (1300 yılından önce)bihaber "[Fa bī-χabar] habersiz" [ Aşık Paşa, Garib-name (1330) ]haberdar "[Fa χabar-dār] haberli" [ ÖM (1437) : Bugün hüsn mestisin χaber-dār olmaduŋ benden ] yapıtında yer almıştır. Haber sözü Türkçe'de "" manasına gelir. Haber sözü Türkçe'de "Yüklem." manasına gelir. Bu sözün kökeni ve detaylı kaynak için kelimeyi etimoloji sözlüğünde inceleyebilirsiniz: Haber söz kökenini göstermek için tıklayın. Dip Notlar Sözcüğün kesin kökeni bir Akdeniz yahut Sami lisanında "su kabağı, susak" olmalıdır. Karş. Latince cucurbita (su kabağı, susak) ve Latince ucumis/cucumeris (hıyar). Latince sözcükler bilinmeyen bir lisandan alıntıdır. Benzer Aramalar Bu söze emsal birtakım sözlere göz atın; haber, haberdar, haber ajansı, haber bülteni, haber ofisi, haber kaynağı, haber kipi, haber merkezi, haber stüdyosu, haberci

Janet Jackson Nadir Röportajda Yaşlanma Konusunda Açılıyor

 

Janet Jackson esnek bir kadın!

Çarşamba günü, "Çığlık" şarkıcısı , bir prova sırasında dans ekibine katılmaya hazırlanırken aşırı esnekliğini gösteren  kısa bir Instagram klibi paylaştı .

56 yaşındaki Jackson, "Bu provalardan önce düzgün bir şekilde esnemeye çalışıyorum 🤸🏽‍♂️😂" yazdı. 

Videoda, bir grup yedek dansçı arka planda rutinlerini sürdürürken müzik ikonunun bacağını topuk esnemesine çektiği görülüyor.

İLGİLİ: Janet Jackson Nadir Röportajda Yaşlanma Konusunda Açılıyor: 'Umarım Zarif Yaşlanırım'

"Rhythm Nation" şarkıcısının bu Cumartesi New Orleans'ta  düzenlenen Essence'ın yıllık müzik festivalinde assolist olarak görünmesi planlanıyor .

Essence'ın Temmuz/Ağustos sayısı için yakın zamanda yapılan bir röportajda Jackson , son yıllarda ailesine odaklanmak için bir ara verdikten sonra  yeni müzik yayınlamayı planladığını açıkladı.

"Bir noktada müzik olacak," diye açıkladı. "Tam olarak ne zaman? Henüz söyleyemem ama olacak. Bunu yapmamayı çok seviyorum. Tüm bildiğim bu. Yapmak istediğim çok şey var - ama bir numaralı işim anne."

LAS VEGAS, NV - May 15: 2022 BILLBOARD MUSIC AWARDS -- Pictured: Janet Jackson backstage during the 2022 Billboard Music Awards held at the MGM Grand Garden Arena on May 15, 2022. -- (Photo by Todd Williamson/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)


Jackson , 5 yaşındaki oğlu Eissa'yı Ocak 2017'de eski kocası Wissam Al Mana ile karşıladı.

Essence ile sohbet ederken , şöhretin onun için pek bir şey ifade etmediğini itiraf etti. Evinde sergilenen beş Grammy veya diğer ödüllerinden hiçbirine sahip olmadığını ve başarının başka bir yerde kazanıldığını hissettiğini, örneğin Eissa ile zaman geçirmek veya çocuk yıldızdan “bugün olduğum kadın” olarak büyümesini tanımak gibi. "

Efsanevi kataloğu ona 2019'da Rock and Roll Onur Listesi'nde bir yer kazandıran şey olsa da , yıldız Essence'e tanınmaya fazla ağırlık vermediğini söyledi - arkadaşlarından ve işbirlikçilerinden gelen çığlıklar arasında bile onu alamadığını söyledi. sadece bir R&B yenilikçisi olarak.

İLGİLİ VİDEO: Janet Jackson Ortaya Çıkmadı

Yorumlar

Juventus'tan temelli ayrılmaya hazırlanıyor.

Emma Raducanu ve Andy Murray

Meredith Vieira Manzarada